Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] The Graveyard van Tale of Tales nu op Android
0

[Uit Nu!] The Graveyard van Tale of Tales nu op Android

by Eric Bartelson11 november, 2011

Mooie timing heeft het Belgische Tale of Tales. Net nu hun artistieke game The Graveyard in de belangstelling staat door uitspraken van Naughty Dog Lead Game Designer Rich Lemarchand, komt het spel uit voor Android. Lemarchand noemde The Graveyard een grote inspiratiebron voor een bepaald level in Uncharted 2 en had daar met het indie duo een gesprek over op het podium van GameCity in Nottingham twee weken geleden. In het spel ben je een oude vrouw die een wandeling maakt over een kerkhof. Er zijn twee versies te downloaden, één gratis en één betaalde. Het enige verschil tussen de twee versies is dat de vrouw aan het einde kan sterven. Dat is overigens in de betaalde versie. Al eerder kwam de game uit op Steam en iOS.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.