Nieuws
Now Reading
[Uit nu!] Rocket Riot HD op iOS van Codeglue
0

[Uit nu!] Rocket Riot HD op iOS van Codeglue

by Matthijs Dierckx11 november, 2011

De metjevingershetschermaanraken-besturing maakt Rocket Riot HD iets minder hectisch dan het Xbox-origineel. Toch heeft de game de transitie goed overleefd en ziet er prachtig uit, met name op het grotere iPad-scherm. Het porten heeft developer Codeglue zelf gedaan en dat ze daar mee bezig waren wisten we al een tijdje… De developer zal blij zijn te zien dat Apple de game heeft gefeatured in ’s werelds grootste online winkel, de Amerikaanse App Store.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.