Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Rally Point 2 van Xform: ‘Masters of Shockwave’ gaan vreemd
0

[Uit Nu!] Rally Point 2 van Xform: ‘Masters of Shockwave’ gaan vreemd

by Matthijs Dierckx11 november, 2011

Even dachten we dat publisher Spil Games een foutje had gemaakt in zijn persbericht. Xform dat een Flash-game maakt? Zouden deze eeuwige Shockwave-addicts (of vriendelijker gezegd, de ‘Masters of Shockwave‘) dan zijn vreemdgegaan? Navraag leverde een volmondig ‘ja’ op. Rally Point 2 is de eerste 3D Flash game van de Utrechtse studio én de eerste  3D flash game op de portals van Spil. Speel de game hier.

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.