Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] INC van Orange Pixel nu op Android en iOS
0

[Uit Nu!] INC van Orange Pixel nu op Android en iOS

by Eric Bartelson11 november, 2011

Orange Pixel heeft INC uitgebracht, een game voor iOS en Android. Het monochrome van de vorige games is vervangen door een mooie kleuren, maar alleen in de achtergrond. De personages -en dat zijn robotten in alle soorten en maten dit keer- zijn gewoon zwart witte gepixelde figuren. En zo hebben we dat het liefst van Orange Pixel. Er zit een episch verhaal aan de game geplakt, iets met verre toekomst, evil corporaties en robotten die mensen vervangen, maar het enige dat je moet weten is dat je door vier werelden en veertig levels speelt om Dr Robotus te redden.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.