Nieuws
Now Reading
[Nieuws] PlayToTV van Ex Machina zeer succesvol met The Voice of Holland
1

[Nieuws] PlayToTV van Ex Machina zeer succesvol met The Voice of Holland

by Eric Bartelson7 november, 2011

De Thuiscoach-app van de populaire talentenjacht The voice of Holland, waar Ex Machina de technologie voor levert, is inmiddels ruim 370.000 keer gedownload. Het overgrote deel van de app-bezitters speelt ook trouw elke week mee. Ex Machina-baas Jeroen Elfferich is zeer tevreden over het succes van de app: “Onze technologie PlayToTV dient als platform voor de app en die houdt zich uitstekend. We hebben met de laatste update weer nieuwe functionaliteit toegevoegd zodat het voor de battles en liveshows geschikt blijft.” Het PlayToTV platform wordt voor meer dingen ingezet dan alleen The Voice of Holland: “Vorige week hadden we wereldwijd zeven tv programma’s waar de client werd gebruikt en er komt nog veel meer aan.” Elfferich is spreker op Game in the City op 24 november in Amersfoort.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.