Control
Now Reading
[Update] Verkoop kaarten Control Industry Dinner gaat hard
0

[Update] Verkoop kaarten Control Industry Dinner gaat hard

by Matthijs Dierckx4 november, 2011

De kaartverkoop voor het Control Industry Dinner op donderdag 24 november gaat hard. We zijn nog niet uitverkocht, maar wil je de uitreiking van de Dutch Game Awards en de Control Industry Award bijwonen, wacht dan niet te lang met het bestellen van kaarten. Kijk op www.control-online.nl/awards voor meer informatie.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.