Nieuws
Now Reading
[Nieuws] 3D Toki Tori verschijnt 16 november op PSN
0

[Nieuws] 3D Toki Tori verschijnt 16 november op PSN

by Eric Bartelson4 november, 2011

Het nieuwe Playlogic brengt Toki Tori uit op 16 november op PlayStation Network. Two Tribes is natuurlijk de originele developer van het gele kuiken dat dit jaar officieel zijn tiende verjaardag viert, maar een paar jaar daarvoor al voor het eerst uit het ei kroop (daarover meer in Control nummer 28). De game bevat naast de oude vertrouwde puzzels ook zestien nieuwe levels en is voor het eerst in stereoscopisch 3D.

Voor de fans nog even een trailer uit den ouden doosch.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.