Control
Now Reading
[Event] Job & Stage Markt tijdens Game in the City
0

[Event] Job & Stage Markt tijdens Game in the City

by Matthijs Dierckx4 november, 2011

LevelUp! organiseert in samenwerking met Control en Game in the City een Job & Stage Markt tijdens de workshopdag op Game in the City (vrijdag 25 november). Meer dan 400 studenten en beginnende gamesdevelopers bezoeken die vrijdag Game in the City. Dit is hét moment voor bedrijven om in contact te komen met nieuw talent.

Gezien het publiek (dat dus voornamelijk bestaat uit studenten en startende gamesdevelopers) is dit event vooral geschikt voor bedrijven die stageplaatsen bieden of op zoek zijn naar mensen om junior posities te vervullen.

Dankzij de bijdrage van LevelUp! is deelname aan de Job & Stage Markt kosteloos voor bedrijven. Ga voor meer informatie en het aanmeldformulier naar www.control-online.nl/jobmarkt.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.