Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Tafelmonsters voor iPad van IJsfontein
0

[Uit Nu!] Tafelmonsters voor iPad van IJsfontein

by Eric Bartelson2 november, 2011

IJsfontein ontwikkelde voor educatieve uitgever Malmberg de iPad app Tafelmonsters om kinderen spelenderwijs te leren rekenen met de tafels. Dit is de eerste iPad game die IJsfontein maakte, maar het is zeker niet de eerste game voor Malmberg. Eerder al kwamen projecten als Taalactief en Taaljournaal uit. Onlangs werd ook bekend dat IJsfontein de ‘preferred supplier’ is voor de ontwikkeling van alle interactieve educatieve methodes en digiboard-applicaties van Malmberg. Download de game hier gratis.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.