Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Jimmy Pataya van Paladin Studios ook op Android
0

[Uit Nu!] Jimmy Pataya van Paladin Studios ook op Android

by Eric Bartelson1 november, 2011

Jimmy Pataya de game die Paladin Studios vorig jaar in twee weken maakte als test voor iPhone-development (en het sindsdien heel behoorlijk heeft gedaan), heeft nu ook een gratis Android versie. Je neemt de rol aan van skydiver Jimmy Pataya die zonder parachute het vliegtuig uitspringt (“Patayaaaa!“) en zijn vrije val in de ‘Grinder’ moet zien te overleven. Door het toestel (telefoon of tablet) te kantelen, stuur je Jimmy langs de draaiende wieken. Speciale powerups zorgen voor meer punten of bescherming. Download hem hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.