Control
Now Reading
[Event] Nieuw: Control Gamelab — vanaf 20 december
1

[Event] Nieuw: Control Gamelab — vanaf 20 december

by Redactie31 oktober, 2011

Live interviews, showcases van nieuwe projecten, een fel debat en internationale gasten via de satelliet: Control Gamelab belooft een uiterst aantrekkelijk event te worden. Vanaf dinsdag 20 december elke twee maanden in de grote zaal van Pakhuis de Zwijger.

Gamelab is sinds 2009 een terugkerend avondprogramma over gamesdevelopment in het Amsterdamse huis van de creatieve industrie. Control introduceert in co-productie met Pakhuis de Zwijger vanaf eind dit jaar een nieuw format dat dus verder zal gaan onder de naam Control Gamelab.

Control’s uitgever Matthijs Dierckx: “We willen er een levendige avond van maken, een soort talkshow met veel rubrieken en gasten. De zaal is fantastisch, met grote schermen aan drie zijden, daar zullen we veel gebruik van maken.”

Hoofdredacteur Eric Bartelson: “Een deel van het programma bestaat uit de vertaling van de artikelen uit ons blad en op onze website naar een live format. We hebben natuurlijk al een schat aan verhalen liggen waar we meer mee kunnen.”

Egbert Fransen, directeur Pakhuis de Zwijger: “Wij zijn erg blij dat we als Gamelab samen gaan werken met een kwaliteitsmagazine als Control. Wij hebben veel vertrouwen in deze nieuwe samenwerking.”

Toegang blijft gratis.

Naast Control organiseren ook de tijdschriften Bright (Bright Night) en Items (Items Live) avondprogramma’s in Pakhuis de Zwijger.

About The Author
Redactie