Nieuws
Now Reading
[Nieuws] 16 Nederlandse games aangemeld voor IGF Awards 2012 (Update)
3

[Nieuws] 16 Nederlandse games aangemeld voor IGF Awards 2012 (Update)

by Matthijs Dierckx26 oktober, 2011

Wilden we net alle Nederlandse IGF-inzendingen bij elkaar zoeken, had iemand dat al gedaan. Zuraida Buter plaatste een heel fijne post op haar site en met toestemming mogen we het lijstje hier overnemen:

 • Awesomenauts – Ronimo Games: LINK
 • Celestial Mechanica – Rekcahdam & Paul Veer: LINK
 • Fingle – Game Oven Studios: LINK
 • FLX – Submarine Channel: LINK
 • FYI – Digital Dreams: LINK
 • General Conflict – JARRR: LINK
 • GlitchHiker – Aardbever: LINK
 • ibb & obb – Sparpweed: LINK
 • Iron Grip: Marauders – ISOTX: LINK
 • No Time to Explain – tinyBuild: LINK
 • Proun – Joost van Dongen: LINK
 • Ridiculous Fishing – Vlambeer: LINK
 • Serious Sam: The Random Encounter – Vlambeer: LINK
 • Sollmann (Part 1: The Harbour) – Submarine Channel: LINK
 • Styleclash– Submarine Channel: LINK
 • Pink Planets — MeinMein: LINK

Het zijn er dus 16 in totaal. Gelukkig zijn al mijn persoonlijke favorieten aangemeld en ik denk zowaar dat uit dit lijstje meerdere nominaties voorkomen — ook al is er een record aantal games ingediend (bijna 570). Maar dat is dus even afwachten, begin volgend jaar weten we het. Overigens, studenten mogen nog tot 31 oktober hun game aanmelden, dus wellicht verschijnen er nog meer Nederlanders op de grote lijst.

Update: Pink Planets toegevoegd.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.