Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Serious Sam the Random Encounter van Vlambeer
0

[Uit Nu!] Serious Sam the Random Encounter van Vlambeer

by Eric Bartelson25 oktober, 2011

In opdracht van Serious Sam developer Croteam en publisher Devolver Digital heeft Vlambeer een eigen interpretatie van de bekende first person shooter gemaakt. Serious Sam the Random Encounter is volgens het duo ‘onze poging tot een JRPG’. Om daar vervolgens nog even snel aan toe te voegen: “We haten JRPG’s.” Om van de hectische gameplay van Serious Sam een turn based spelletje te maken, ligt niet erg voor de hand, maar het resultaat blijft verrassend dicht bij het bronmateriaal. “Met een episch verhaal van wel 12 regels”, zegt Jan Willem Nijman met een stalen gezicht. De game is nu te koop via Steam. 

 

Serious Sam: The Random Encounter – Launch Trailer from Vlambeer on Vimeo.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.