Nieuws
Now Reading
[Awards] Nieuwe teaser voor de Dutch Game Awards 2011
0

[Awards] Nieuwe teaser voor de Dutch Game Awards 2011

by Eric Bartelson25 oktober, 2011

De nieuwe video teaser voor de uitreiking van de Dutch Game Awards 2011 tijdens het derde Control Industry Dinner. Ditmaal kundig in elkaar gedraaid door gelegenheids editor Marianne Dougle. De beelden zijn van GameHouse.

Anyway, doel van deze filmpjes is dus om je lekker te maken voor het genoemde diner plus award show (die wij organiseren in samenwerking met Game in the City). Kaarten kosten 99 euro en je kunst ze nu al bestellen. Hier vind je meer informatie.

Even voor de duidelijkheid: het gebruik van deze games in de teaserfilmpjes zegt niks over hun kansen bij de Awards.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.