Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Wip’n’Kip en Room Racers winnen Cinekid Award
0

[Nieuws] Wip’n’Kip en Room Racers winnen Cinekid Award

by Eric Bartelson21 oktober, 2011

Wip’n’Kip van Fourcelabs en Room Racers van Lieven van Velthoven hebben gisteren beide een Cinekid Award gewonnen in de categorie Nieuwe Media. De juryprijs ging naar het uiterst slimme racespel Room Racers dat projectie gebruikt voor de autootjes, maar waar de baan wordt gebouwd met alledaagse voorwerpen. Zo ontstaan een uiterst dynamisch racespel omdat het parcours elk gewenst moment aangepast kan worden. De publieksprijs was voor het hilarische Wip’n’Kip waarbij twee tegenstanders tegen elkaar racen op levensgrote eh… wipkippen. Bekijk beide winnaars in de filmpjes hieronder.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.