Control
Now Reading
[Awards] Nieuwe video teaser voor de Dutch Game Awards 2011
1

[Awards] Nieuwe video teaser voor de Dutch Game Awards 2011

by Matthijs Dierckx20 oktober, 2011

De nieuwe video teaser voor de uitreiking van de Dutch Game Awards 2011 tijdens het derde Control Industry Dinner. Wederom kundig in elkaar gedraaid door award-winning editor Teun Vermeer. De beelden zijn Vanguard.

Anyway, doel van deze filmpjes is dus om je lekker te maken voor het genoemde diner plus award show (die wij organiseren in samenwerking met Game in the City). Kaarten kosten 99 euro en je kunst ze nu al bestellen. Hier vind je meer informatie.

Even voor de duidelijkheid: het gebruik van deze games in de teaserfilmpjes zegt niks over hun kansen bij de Awards.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.