Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Two Tribes kondigt Toki Tori 2 aan
0

[Nieuws] Two Tribes kondigt Toki Tori 2 aan

by Eric Bartelson19 oktober, 2011

Het is eindelijk zover! Na talloze versies van dezelfde game op talloze platformen krijgt het beroemdste gele gamekuiken ter wereld eindelijk een echt vervolg! Toki Tori 2 heet de game (niet geheel onverwacht) en komt uit in het voorjaar van 2012 voor PC en Mac via Steam. Voor de ontwikkeling van de game roept Two Tribes de hulp in van fans. “Tweehonderd gamers krijgen de kans om de game al heel vroeg te testen via Steam”, zegt Creative Director Collin van Ginkel. “In eerste instantie is het niet meer dan een soort van interactieve concept art, maar gaandeweg groeit de game met inbreng van de community.” Geïnteresseerden kunnen zich hier melden. Check de Toki Tori 2 blog voor updates.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.