Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] A Tale by Alex van Digital Dreams
1

[Uit Nu!] A Tale by Alex van Digital Dreams

by Eric Bartelson18 oktober, 2011

De sympathieke drie-voor-de-prijs-van-nul game A Tale by Alex van Digital Dreams is nu hier te spelen. Waarom drie-voor-de-prijs-van-nul? Nul omdat de game gratis is! Drie omdat je tegelijkertijd in drie levels speelt. De game gaat over de 9-jarige jongen Alex die in de huiskamer allerlei spannende avonturen bedenkt en daarbij het meubilair en allerlei huishoudelijk artikelen betrekt. In zijn gedachten is een stofzuiger een beer en de kat een monster enzovoorts. In het onderste scherm zie je Alex in zijn huis, het scherm erboven laat een vermenging van de realiteit met zijn fantasiewereld zien en het bovenste scherm is full out fantasie. Probeer het jochie ongedeerd door alle drie de werelden te leiden. Debuut game van het Utrechtse Digital Dreams.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.