Control
Now Reading
[Video] Dutch Game Awards 2011 teaser trailer
0

[Video] Dutch Game Awards 2011 teaser trailer

by Matthijs Dierckx17 oktober, 2011

Op donderdag 24 november is het zover: tijdens het grote Control Industry Dinner vindt de uitreiking plaats van de Dutch Game Awards en de Control Industry Award. Meer informatie is hier te vinden: www.control-online.nl/awards

Beelden: Guerrilla Games. Editor: Teun Vermeer.

Even voor de duidelijkheid: het gebruik van deze games in de teaserfilmpjes zegt niks over hun kansen bij de Awards.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.