Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Eerste game van nieuwe Playlogic is Toki Tori voor PlayStation Netwerk
3

[Nieuws] Eerste game van nieuwe Playlogic is Toki Tori voor PlayStation Netwerk

by Eric Bartelson14 oktober, 2011

Playlogic en Two Tribes hebben de handen ineen geslagen om Toki Tori naar de PlayStation 3 te brengen. Het is de eerste game die het doorgestarte Playlogic aankondigt nadat het bedrijf vorig jaar in financiële moeilijkheden geraakte en de studio in Breda moest sluiten. De game moet nog deze winter verschijnen op het PlayStation Netwerk. Na zijn debuut  in september 2001 op de Game Boy Color heeft het gele kuiken inmiddels op vijf zes platformen zijn puzzels opgelost, PC, Mac, iOS, Android, WiiWare en helemaal in het begin MSX (als Eggbert, dank Laurens voor de info). Voor de PS3-versie is een nieuwe game mode ontwikkeld met 16 nieuwe levels. Ook ondersteunt hij Move en stereoscopisch 3D.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.