Nieuws
Now Reading
[Kort] Reminder: inschrijvingen IGF sluiten dinsdag. Ochtend. Vroeg.
0

[Kort] Reminder: inschrijvingen IGF sluiten dinsdag. Ochtend. Vroeg.

by Matthijs Dierckx14 oktober, 2011

Volgende week dinsdag om één minuut voor zes Nederlandse tijd sluit de inschrijving voor de IGF Awards 2012. Nederland heeft zijn eer hoog te houden na de drie nominaties bij de vorige aflevering.

In totaal is er 55 duizend dollar te winnen, waarvan de grootste hap (30 duizend) gaat naar de winnaar van de Seumas McNally Grand Prize  (vorig jaar gepakt door Markus Persson voor Minecraft, alsof hij het geld nog nodig had…). Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.