Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Color Pickle van Flavour nu met geluid nóg gevaarlijker
0

[Uit Nu!] Color Pickle van Flavour nu met geluid nóg gevaarlijker

by Eric Bartelson13 oktober, 2011

Deze game is al even uit op Facebook en is een ware tijdvreter. Toch miste er iets in de oerversie, namelijk geluid. De game werd in ernstige stilte gespeeld en dat is nu aangepast. Op een heel slimme manier bovendien. Zo werkt Color Pickle: klik met je muis en zie hoe een cirkel steeds groter wordt. Houd dat zo lang mogelijk vol terwijl je aangevallen wordt door agressieve driehoekjes. Pak af en toe een power up en voila! Zo simpel kan verslavend zijn. De muziek zwelt aan elke keer dat je de knop indrukt en er zijn verschillende stijlen te ontdekken. Maar doe het niet! Het gaat onherroepelijk tijd vreten. We hebben je gewaarschuwd. Niet hier klikken.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.