Nieuws
Now Reading
[Event] Gamelab vanavond over Cinekid finalisten
0

[Event] Gamelab vanavond over Cinekid finalisten

by Eric Bartelson11 oktober, 2011

Tijdens Gamelab #11 -in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam- komt een aantal Cinekid finalisten aan het woord over hun genomineerde game. Dit jaar waren 40 games ingezonden naar de jury van de Cinekid Nieuwe Media Award en daar zijn 12 games uit gekozen. Daar zitten net als vorig jaar behoorlijk wat Nederlandse games tussen, hopelijk sleept zo’n Nedergame ook de eerste prijs in de wacht. Vorig jaar won Rabbids Go Home van Ubisoft de Award. Onder leiding van Rogier Kahlmann vertellen mensen van Two Tribes en Little Chicken over respectievelijk Toki Tori en Raveleijn en Lieven van Velthoven over Room Racers. De avond begint om 20 uur.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.