Nieuws
Now Reading
[Nieuws] NHTV studenten winnen Games for Health Jam
2

[Nieuws] NHTV studenten winnen Games for Health Jam

by Eric Bartelson10 oktober, 2011

Vijf studenten van de NHTV in Breda, opererend onder de naam CalmCuttleFish, hebben dit weekend de Games [4 Health] Jam 2011 gewonnen. Hun game Sumo Salad won na 50 uur van 11 andere games, gemaakt door in totaal 65 personen. Het weekend was georganiseerd door Fontys Hogeschool ICT en de Technische Universiteit Eindhoven met als doel games te ontwikkelen die aanzetten tot bewegen. Deze gamejam pas binnen het PlayFit onderzoekstraject waarin onderzocht wordt hoe gametechnieken kunnen helpen tieners actiever te maken. CalmCuttleFish won 500 euro en mag samen met vier andere teams hun game presenteren op het Games for Health Europe congres op 24 en 25 oktober in Amsterdam. Kijk hier voor foto’s van het weekend.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.