Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Trailer van Serious Sam: the Random Encounter
0

[Filmpje] Trailer van Serious Sam: the Random Encounter

by Eric Bartelson7 oktober, 2011

Zo vrijdagmiddag na de lunch begint het grote aftellen tot het weekend. Of dan toch zeker tot de vrijdagmiddagborrel (of erger: de vrimibo). Om de tussenliggende tijd te overbruggen, kijk je hoogstwaarschijnlijk flauwe Youtube filmpjes of zoek je nummers voor de playlist van Lullige-Liedjes-Vrijdag. Laten wij dan net de remedie hebben tegen al die nutteloze bezigheden, de gameplay trailer van Serious Sam: the Random Encounter van Vlambeer. Toch weer bijna een minuut dichterbij dat eerste koude biertje. De game verschijnt op 24 oktober voor de PC.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.