Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Twee ton voor winnend game idee in de zorg
1

[Nieuws] Twee ton voor winnend game idee in de zorg

by Eric Bartelson6 oktober, 2011

Zorgverzekeraar CZ stelt 200.000 euro ter beschikking voor de realisatie van het beste gameconcept in de gezondheidszorg. De prijsvraag The Future of Health Award staat open voor gamedevelopers (professionals en studenten) en zorgverleners en heeft als doel een serious game op te leveren ‘die bijdraagt aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg’. Tijdens het Games for Health Europe congres in Amsterdam op 24 en 25 oktober krijgen deelnemers vijf minuten om hun idee te presenteren aan een internationale jury. Vijf ideeën worden genomineerd en uiteindelijk wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de finale bij TEDxMaastricht op 2 april 2012. Inschrijven voor de Future of Health Award kan tot en met 23 oktober hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.