Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Gosu-Blox van Golabi Studio en Thomas Pathuis
1

[Uit Nu!] Gosu-Blox van Golabi Studio en Thomas Pathuis

by Eric Bartelson5 oktober, 2011

Het slimme puzzelspel Gosu-Blox dat Thomas Pathuis nu voor iOS heeft uitgebracht, begon zijn leven als een bordspel. Pathuis ontwikkelde het voor de toelatingstoets voor de opleiding Game Design and Development aan de HKU als ‘geverfde houten blokjes in een sigarendoosje’. Pathuis werd aangenomen, maar ook op de gamesopleiding van de NHTV in Breda. Hij koos uiteindelijk voor Breda. Twee jaar later heeft hij samen met programmeur  Siamak M. Mirzaie (samen met zijn broer Golabi Studio) het bordspel omgebouwd naar het iOS dat nu hier te koop is.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.