Nieuws
Now Reading
[Event] Night of the Nerds met aantal Nederlandse games
0

[Event] Night of the Nerds met aantal Nederlandse games

by Eric Bartelson5 oktober, 2011

Op de Night of the Nerds in het ScienceCenter Nemo in Amsterdam staan zaterdag een aantal leuke Nederlandse gameprojecten. Zo is onder meer Mimicry te zien van Monobanda, een bijzondere ervaring waarin het spelen in een zandbak wordt gecombineerd met het spelen van een game. Ook kun je lekker rondscheuren met de uiterst slimme racegame Room Racers van Lieven van Velthoven. In deze game maak je een racetrack van alledaagse objecten en race je daar met virtuele autootjes overheen. Onder leiding van Sander Veenhof kunnen bezoeker zelf een augmented reality game maken voor hun smartphone.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.