Nieuws
Now Reading
[Event] Load it! Games in het Stedelijk Museum Amsterdam
0

[Event] Load it! Games in het Stedelijk Museum Amsterdam

by Eric Bartelson5 oktober, 2011

Zijn games kunst? Een vraag waar eindeloos over gefilosofeerd/geouwehoerd kan worden en morgenavond gebeurt dat op hoog cultureel niveau. In het Stedelijk Museum in Amsterdam presenteert Virtueel Platform een avondje kunstzinnige games. Na een paneldiscussie debuteren drie games die tot stand zijn gekomen uit een project van Submarine Channel en het Stedelijk Museum. Een kunstenaar werd daarbij gekoppeld aan een gamedeveloper met uiteenlopende resultaten. De drie speelbare games zijn Sollmann (Part 1: The Harbour), FLX. and Styleclash – The Painting Machine Construction Kit.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.