Nieuws
Now Reading
[Video] Reportage GameKings over de Control booth
0

[Video] Reportage GameKings over de Control booth

by Matthijs Dierckx3 oktober, 2011

De GameKings kwamen langs op de Control Booth / Holland Paviljoen op Firstlook en maakten er deze reportage over (embedden helaas niet mogelijk). Met onder meer Ronimo, Stolen Couch Games, Bizon Entertainment en Control hoofdredacteur Eric Bartelson.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.