Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Projection mapping op de Dom in Utrecht met retro games
0

[Filmpje] Projection mapping op de Dom in Utrecht met retro games

by Eric Bartelson29 september, 2011

Vorige week heeft z25 -stichting voor kunst en nieuwe media- een videoprojectie op de Domtoren in Utrecht verzorgt. Altijd leuk dat projection mapping en ook relevant voor ons gamesliefhebbers, want vanaf ongeveer 7.30 minuut begint een sectie met retrogames (als je al een excuus nodig had om even te kijken). Deze ‘Bilderraus’ is tot stand gekomen door een samenwerking van verschillende kunstenaars, check hier wie er mee heeft gedaan.

Bilderraus | VJ op de Dom from z25.org on Vimeo.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.