Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Twee evenementen over kunst en games / technologie, twee verschillende stijlen
0

[Filmpje] Twee evenementen over kunst en games / technologie, twee verschillende stijlen

by Eric Bartelson28 september, 2011

Nederland kent steeds meer evenementen waar games een belangrijke rol spelen. Aanstaand weekend is er Firstlook, een gamebeurs pur sang van de makers van Gamekings. 24 en 25 november is in Amersfoort Game in the City, waar ook de Dutch Game Awards worden uitgereikt. Nu gaande is Game-City in Den Bosch, met een rijk gevuld programma over de connectie tussen games en kunst. Vanaf 18 november is er tien dagen STRP Festival in Eindhoven waar onder andere interactieve kunst, film, muziek en games samenkomen. Game-City en STRP Festival hebben allebei een ‘leader’ -een introfilmpje- waarmee de sfeer van het evenement vangen. Check ze hieronder.

concept & artdirection HeyHeyHey en Bart Hess

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.