Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Het Kleine Weeshuis van Flavour
0

[Uit Nu!] Het Kleine Weeshuis van Flavour

by Eric Bartelson26 september, 2011

Flavour heeft in opdracht van het Amsterdam Museum de online zoekgame Het Kleine Weeshuis gemaakt. Het spel ondersteunt de gelijknamige tentoonstelling die nu te zien is in dat museum. Het is de bedoeling verschillende objecten te vinden in diverse ruimtes in het weeshuis en zo uiteindelijk de poortsleutel te bemachtigen. Kinderen die het museum bezoeken, krijgen daar een code waarmee de geheime kamer kan worden geopend. Speel de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.