Nieuws
Now Reading
[Poll] Social Games: klaar voor de Crash?
7

[Poll] Social Games: klaar voor de Crash?

by Matthijs Dierckx23 september, 2011

Social games gigant Zynga ziet zijn winst dalen. En niet zo’n klein beetje. Net voor de voorgenomen beursgang (ter waarde van 1 miljard dollar) is 90% van de winst verdampt. Is dat een voorteken van een aankomende crash van de social game ballon? Zijn de social games slechts een hype — ze bestaan immers nog niets eens vijf jaar — of is het een kleine dip in een onstuitbare, voortdurende groei? Zeg het maar.

[polldaddy poll=5527731]

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.