Nieuws
Now Reading
[Nieuws] GameMaker: HTML5 vanaf vandaag te koop
0

[Nieuws] GameMaker: HTML5 vanaf vandaag te koop

by Eric Bartelson22 september, 2011

YoYo Games noemt het nog een beta en de verkoopprijs is voorlopig nog maar 99 dollar (dat wordt later 199 dollar) maar GameMaker: HTML5 is de volledig functionerende versie en vanaf vandaag te koop. Early adapters die de game-engine nu kopen voor de gereduceerde prijs worden straks gewoon ge-upgrade naar de ‘gold’ versie. GameMaker: HTML5 genereert met een simpele druk op de knop kant-en-klare browsergames van de games die je op de oude vertrouwde GameMaker-manier maakt. Die games draaien op de iPhone en iPad (en op Microsoft’s nieuwe interface voor desktop, mobiele telefoons en tablets).

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.