Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Weer een sterk staaltje leentjebuur met deze Swords & Soldiers-kloon
0

[Nieuws] Weer een sterk staaltje leentjebuur met deze Swords & Soldiers-kloon

by Eric Bartelson20 september, 2011

Het gebeurt vaker, we weten het. Developers ‘lenen’ om de haverklap van andere games en dat is ook helemaal niet erg, want moeten we nou echt elke keer hetzelfde wiel opnieuw uitvinden? Toch is het lenen de ene keer wat brutaler dan de andere keer. Ook in dit geval van Swords & Soldiers-kloon Pat Pat Pets! dat nu te koop is voor de iPad. Check het filmpje en zie hoe de developer werkelijk alle mechanics van de game van Ronimo heeft gekopieerd. Kijk dan nog eens goed naar de naam van de developer: Beijing  TianYiXunLing Tech Co en voel dan de trots dat ze zelfs aan de andere kant van de wereld ‘geïnspireerd’ zijn door je game. En dat zijn de mannen van Ronimo Games dan ook. Apetrots.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.