Nieuws
Now Reading
[Kort] Vandaag laatste dag aanmeldingen Dutch Game Awards
0

[Kort] Vandaag laatste dag aanmeldingen Dutch Game Awards

by Matthijs Dierckx19 september, 2011

Laatste herinnering: vannacht om 24:00 uur sluiten de aanmeldingen voor de Dutch Game Awards 2011. Alle games die in Nederland zijn ontwikkeld en verschenen tussen 1 juli 2010 en 30 juni 2011 mogen worden ingediend en wel hier. Inmiddels zijn 101 games aangemeld, al één meer dan vorig jaar — en dat met nog een dag te gaan. Overigens, nogmaals, en lees dit, alsjeblieft: de game moet zijn verschenen tussen 1 juli 2010 en 30 juni 2011!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.