Nieuws
Now Reading
[Video] Shooter + hartslagmeter = springende gamers
0

[Video] Shooter + hartslagmeter = springende gamers

by Matthijs Dierckx16 september, 2011

We kwamen het tegen bij de controle van de inzendingen voor de Dutch Game Awards (nog niet aangemeld? Maandag sluit de inschrijving!). Aardig idee: een shooter waarin je extra functies krijgt afhankelijk van je hartslag. Leidt tot een leuk tafereeltje. Kijk zelf.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.