Nieuws
Now Reading
[Event] Verbaal knokken op de DiGRA Conferentie
0

[Event] Verbaal knokken op de DiGRA Conferentie

by Matthijs Dierckx16 september, 2011

Op dit moment staan onderzoeker David Nieborg (links) en Art Director Jan-Bart van Beek (rechts) op het punt het met elkaar oneens te zijn tijdens de DiGRA Conferentie THINK DESIGN PLAY. Nieborg gaat namelijk beweren dat er een economische logica (lees: commerciële onvermijdelijkheid) zit achter het verschijnen van sequels (lees hier de synopsis). Vervolgens mag Van Beek reageren (al weer 10 jaar Art Director van de Killzone-serie). Morgen is de laatste dag van het congres.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.