Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Maak kennis met Leon Chameleon van Awesomenauts
0

[Filmpje] Maak kennis met Leon Chameleon van Awesomenauts

by Eric Bartelson14 september, 2011

In de aanloop naar release van Awesomenauts brengt Ronimo de komende weken op gezette tijden filmpjes waarin de characters worden voorgesteld. Na Froggy G  en Sheriff Lonestar is het nu de beurt aan Leon Chameleon. Deze gladde hagedis is nogal een player. Hij steelt en leent zonder terug te betalen om vervolgens al dat geld te spenderen aan vrouwen, drank en luxe. Na een onfortuinlijk jeu de boules ongeluk raakte hij zijn arm kwijt, maar zijn scherpe tong maakt dat gemis meer dan goed. Leon kwam bij de Awesomenauts nadat hij persona non grata was verklaard door de president himself. Hij betrapte Leon namelijk met zijn vrouw. De sluwe kameleon houdt vol dat hij op zoek was naar de wijnkelder. Hij ontsnapte de planeet per luxe spacejacht (hoe anders) en is nu klaar voor actie. Of zoiets. Geloof ik…

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.