Control
Now Reading
[Read Online] Control International #7 — the entire magazine
0

[Read Online] Control International #7 — the entire magazine

by Matthijs Dierckx12 september, 2011

Bijna 2.000 (papieren) exemplaren hebben we verdeeld van onze zevende Engelstalige editie op GDC Europe, Gamescom en nog een stel andere events. Deze week liggen exemplaren bij de 5th DiGRA Conference en in November nog op Game in the City. Voor iedereen die al die events (heeft ge)mist, nu dus de mogelijkheid het tijdschrift digitaal te lezen.

Een aantal verhalen is overgenomen uit de Nederlandse edities, maar ditmaal ook veel nieuw materiaal. Lees ze!

Interesse in fysieke, papieren exemplaren? Die zijn in principe gratis, maar we brengen wel handling- en verzendkosten in rekening, afhankelijk van het aantal exemplaren. Stuur een e-mail naar redactie@control-online.nl.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.