Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Spil’s Peter Driessen “Leading Online Entrepreneur of the Year”
1

[Nieuws] Spil’s Peter Driessen “Leading Online Entrepreneur of the Year”

by Matthijs Dierckx9 september, 2011

Spil Games CEO en oprichter Peter Driessen is gisterenavond uitgeroepen tot “Leading Online Entrepreneur of the Year”. Hij kreeg daarvoor de LOEY Award uit handen van jurylid Reinout Oerlemans. Spil Games is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle online games bedrijven ter wereld en biedt momenteel werk aan zo’n 300 man personeel. Lees hier het interview dat Control een tijd geleden had met onder meer Peter Driessen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.