Nieuws
Now Reading
[Event] DiGRA Conferentie Think Design Play in Hilversum opent met feest
0

[Event] DiGRA Conferentie Think Design Play in Hilversum opent met feest

by Eric Bartelson9 september, 2011

Volgende week 14 tot en met 17 september is het congres Think Design Play in de faculteit Kunst, Media en Technologie in Hilversum. Meer dan 200 sprekers maken dan hun opwachting om te praten over de toepassing van games in de praktijk. Maar het evenement kent niet alleen lezingen. Zo is er veel aandacht voor het fysieke spel en interactieve installaties en is er ruimte voor vierdejaars studenten van de HKU om eindexamenwerk te tonen onder de noemer Eject 2011. Think Design Play wordt geopend met het feest Superbuttonkoalaparty in de Vorstin in Hilversum. De Canadese DJ/artist Kid Koala verzorgt daar op geheel eigen wijze een keynote speech vol muziek, scratch en games.  Gamegerelateerde bedrijven kunnen tegen korting grotere hoeveelheden kaartjes afnemen. Hoe? Gewoon even mailen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.