Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Red Bull Formula Face van Xform
0

[Uit Nu!] Red Bull Formula Face van Xform

by Eric Bartelson8 september, 2011

Na de bloederige slachtpartijen van Army of the Damned was het weer even tijd voor wat luchtigers bij Xform. Voor Red Bull maakte de Utrechtse studio een racegame met een besturing die nog nooit eerder is vertoond. Tenminste, wij hebben het nog nooit ergens anders gezien. Je bestuurt de game namelijk met je gezicht. Je moet wel in het bezit zijn van een webcam, want de camera registreert de bewegingen van je hoofd en de uitdrukkingen op je gezicht. Wil je naar links dan houd je je hoofd schuin. Naar links dus. Wil je naar rechts… Ach, check het filmpje hieronder en speel de game hier.

Xform maakte de game in samenwerking met het Duitse Buzzin Monkey.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.