Control
Now Reading
[Lees online] De complete special over serious games
0

[Lees online] De complete special over serious games

by Matthijs Dierckx6 september, 2011

Lees nu online de special van Control over serious games voor — potentiële — opdrachtgevers van de Nederlandse gamesindustrie.

Enige tijd geleden verstuurden we meer dan 1500 exemplaren van deze special naar honderden bedrijven en instellingen. Doel: uitleggen wat games kunnen betekenen voor een bedrijf of organisatie en wie die games kunnen maken. Resultaat: meer opdrachten voor Nederlandse serious games bedrijven.


Klik hier voor de mobile friendly-versie.

U kunt deze special gebruiken als u extra informatie over games wil meegeven aan potentiële opdrachtgevers. Stuur ze deze link: http://issuu.com/controlmagazine/docs/controlseriousgames2011 of download het bestand als pdf (36Mb). 

Interesse in fysieke, papieren exemplaren? Die zijn in principe gratis, maar we brengen wel handling- en verzendkosten in rekening, afhankelijk van het aantal exemplaren. Stuur een e-mail naar redactie@control-online.nl.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.