Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Super Drill Panic voor iOS van Orange Pixel
0

[Uit Nu!] Super Drill Panic voor iOS van Orange Pixel

by Eric Bartelson5 september, 2011

Orange Pixel heeft een duidelijke strategie waarmee alle games op alle mobiele platformen te spelen zijn. Eerst is Android aan de beurt, maar niet lang daarna kunnen iOS adepten ook meedelen in het retro pixelplezier van de vaak gratis spellen. Ook nu is deze strategie weer toegepast en komt Super Drill Panic uit voor iPhone/iPod en iPad nadat het een paar maanden geleden al eens Android telefoons onveilig maakte.

In Super Drill Panic ben je op de vlucht voor een Raiders-of-the-Lost-Ark-achtige steen die achter je aan rolt nadat je de schat hebt gestolen. De vluchtroute ligt aan de onderkant van het scherm en je kan de tilt of onscreen buttons gebruiken om te sturen. De game is nu gratis te downloaden. Hier bijvoorbeeld.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.