Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Valvoline Challenge van Soepel
0

[Uit Nu!] Valvoline Challenge van Soepel

by Eric Bartelson1 september, 2011

Om Valvoline, brouwer van allerlei smeerseltjes voor de automotor, op een positieve manier onder de aandacht te krijgen bij het muisklikkende deel van de wereld, heeft Soepel een lekkere top-down racer gemaakt voor Facebook. Vier tracks zijn beschikbaar van over de hele wereld en het is de bedoeling ze zo snel mogelijk af te leggen in een time trial. Ben je tevreden met je tijd, dan kun je je Facebook buddies uitdagen jouw tijd te verbeteren. Een ghost rijdt dan de te kloppen tijd met je mee. De game is hier te spelen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.