Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Nederlandse game Runespell Overture van Mystic Box genomineerd voor een Unity Award
0

[Nieuws] Nederlandse game Runespell Overture van Mystic Box genomineerd voor een Unity Award

by Eric Bartelson1 september, 2011

Elk jaar eert Unity Technologies de beste gameproducties die zijn gebouwd op hun ontwikkelplatform Unity, met een (je raadt het al) Unity Award. De genomineerden in verschillende categorieën zijn bekend gemaakt en de winnaars kunnen hun prijs ophalen tijdens de jaarlijkse Unity conferentie, Unite 11 dit jaar geheten, van 28 tot 3o september in San Francisco. Eén Nederlandse game strijdt mee voor de prijzen, namelijk Runespell: Overture van de nieuwe developer Mystic Box. En laat die nou net in een categorie zitten waar het publiek de winnaar bepaalt (Community Choice). Help Mystic Box dus aan die Unity Award en stem hier.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.