Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Jeroen van Mastrigt stopt als lector bij HKU
0

[Nieuws] Jeroen van Mastrigt stopt als lector bij HKU

by Eric Bartelson1 september, 2011

Jeroen van Mastrigt stopt per 1 oktober als lector Art & Technology en programmaleider van het Applied Game Design programma van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij vertrekt in goed harmonie en stelt dat zijn werk bij de HKU ‘als pionier min of meer af is’. Van Mastrigt zoekt een nieuwe uitdaging en denkt die (opnieuw) te vinden in het ondernemerschap: “Ik blijf me bezighouden met research, design en pionieren op het scheidsvlak van kunst, technologie & social innovation in het algemeen en applied game design in het bijzonder.” Willem-Jan Renger, faculteitsbestuurder van de Faculteit Kunst, Media & Technologie, neemt de taken van Jeroen van Mastrigt als programmaleider Applied Game Design over. Jeroen van Mastrigt blijft voorzitter van de Dutch Game Garden en gaat ook gewoon verder als columnist voor Control.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.