Nieuws
Now Reading
[Event] Geslaagde DGA Dag: sprekers en experts over funding
0

[Event] Geslaagde DGA Dag: sprekers en experts over funding

by Matthijs Dierckx1 september, 2011

Mark Laagewaard, directeur van CrowdAboutNow, legt uit hoe crowd funding werkt.

De meesten waren het na afloop wel eens: de DGA Dag van woensdag was zeer geslaagd. Een stel interessante sprekers over een onderwerp dat iedereen bezig houdt: funding, een groep (financiële) experts die gratis en voor niets dure adviezen gaven en tot slot natuurlijk de barbecue. De dag gemist? Zonde, maar geen probleem, binnenkort op de website van de DGA een compleet verslag van alle lezingen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.